Burç Okulları Gazi Ve Şehit Yakınlarını Ağırladı

Burç Okulları Gazi Ve Şehit Yakınlarını Ağırladı

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulunda, Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında verilen yemekte duygu dolu anlar yaşandı. Şehit ve gazi yakınlarının ağırlandığı yemekte konuşan Okul Müdürü Abdülhadi Kaya, “Şehit ve gazilerimizin...

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulunda, Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında verilen yemekte duygu dolu anlar yaşandı. Şehit ve gazi yakınlarının ağırlandığı yemekte konuşan Okul Müdürü Abdülhadi Kaya, “Şehit ve gazilerimizin bu vatan için yaptıkları fedakarlıklar unutulamaz.” dedi.

Kaya, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerin yakınlarına sahip çıkmak ve yanlarında olmanın bir görev olduğunu söyledi. Şehit ve gazilerin yaptığı fedakarlığı kimsenin yapamayacağını belirten Abdülhadi Kaya; “Fedakarlıkları unutulamaz. Şehitlik yüksek bir makamdır. Allah bizleri onların şefaatine nail eylesin. Vatanın her karışında izleri olan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de teşekkür ediyoruz. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz.'' diye konuştu.

Yemeğin ardından konuşma yapan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fikret Topçu da Burç Okullarına, anlamlı etkinlik nedeniyle teşekkür etti. Topçu, ''Canlarını ve kanlarını hiçe sayarak, bu aziz milletin huzur, güven ve refah içinde bir hayat sürmesine katkı sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.'' dedi.

Programın sonunda şehit için Kur'an okundu, dua edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.