Burç Öğrencisi Karatede İki Madalya Aldı

Burç Öğrencisi Karatede İki Madalya Aldı

Burç Vural Lisesi öğrencileri, derslerde olduğu gibi spor müsabakalarında da büyük başarılar elde ediyor. Burç Vural Lisesi öğrencisi, Türkiye Ümitler Karate Şampiyonası'nda 2 madalya kazandı. Ümitler Karate Şampiyonası’na katılan...

Burç Vural Lisesi öğrencileri, derslerde olduğu gibi spor müsabakalarında da büyük başarılar elde ediyor. Burç Vural Lisesi öğrencisi, Türkiye Ümitler Karate Şampiyonası'nda 2 madalya kazandı.

Ümitler Karate Şampiyonası’na katılan Burç Vural Lisesi öğrencisi Halil Eralp Özkan ‘kumite dalında birinci kata da ise ikinci oldu. Okuluna 2 madalya ile dönen Halil Eralp Özkan, okulun karatedeki gururu oldu. 6 yıldır karate ile ilgilendiğini ve bu alanda kendini geliştirdiğini söyleyen Halil Eralp Özkan, “Karate yapmayı çok seviyorum. Kendimi daha geliştireceğim ve daha büyük başarılara imza atacağım. Çünkü ben Türkiye şampiyonu olmak istiyorum.” dedi. Halil Eralp Özkan, elde etmiş olduğu bu başarı ile Samsun’da yapılacak Türkiye Şampiyonası katılacak. Buradan iyi bir sonuç ile dönmek istediğini söyleyen Özkan, kendisini yetiştiren öğretmenlerine teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.