Burak'ın duruşu da vuruşu da Ronaldo

Burak'ın duruşu da vuruşu da Ronaldo

G.Saray'ın golcüsü Burak, R.Madrid'in süperstarı Ronaldo karşı karşıya!..

Galatasaray taraftarını Antalyaspor deplasmanında attığı nefis frikik golüyle ayağa kaldıran Burak Yılmaz, vuruş tekniğiyle Cristiano Ronaldo'ya selam yolladı.

Süper Lig'in son gol kralı, sarı-kırmızılı takımda frikikleri kullanan yakın arkadaşı Selçuk'un bıraktığı topu nefis bir vuruşla Antalyaspor ağlarına göndermişti.

BİRÇOK ORTAK ÖZELLİĞE SAHİP

Cristiano Ronaldo gibi kariyerinin ilk döneminde sağ kanatta görev yapan ve Trabzonspor'da golcü kimliğini ön plana çıkartan Burak Yılmaz, Portekizli yıldızla birçok ortak özelliğe sahip.

İki golcünün de krampon sponsorları ortak, Ronaldo, dünyanın en hızlı forvetlerinden biri, Burak da Türkiye'nin ara paslarına en iyi koşu yapan golcüsü. İki oyuncunun saç modellerinin benzerliği dikkat çekiyor. Burak Yılmaz'ın uzun zamandır Ronaldo gibi "Ölü yaprak vuruşu" denilen vuruş stilini idmanlardan sonra çalıştığı biliniyor. .

Cristiano Ronaldo

Frikiklerde destek ayağını vuruş yaptığı sağ ayağıyla çok iyi dengeleyen Ronaldo'nun en büyük kozu kalecileri şaşkına çeviren "Ölü yaprak" vuruşları. Bu sezona iyi başlamayan Portekizli golcünün 4 maçta (334 dakika) 2 golü bulunuyor.

Burak Yılmaz

Burak da Ronaldo gibi frikiklerde vuruş anı öncesinde yoğun konsantrasyonu ile dikkat çekiyor. Destek ayağına verdiği açıyla topun falsosunu istediği gibi ayarlayan milli oyuncu bu sezon Galatasaray'da 3 maçta 104 dakika forma giydi ve 2 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.