Bugün izin yarın mesai

Bugün izin yarın mesai

Torku Konyaspor’da büyük sevinç. Kartallar, bugün izin yapacak. Spor Toto Süper ligin 8. haftasında Gaziantepspor’u konuk eden Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor.

Torku Konyaspor’da büyük sevinç. Kartallar, bugün izin yapacak. Spor Toto Süper ligin 8. haftasında Gaziantepspor’u konuk eden Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor. Cumartesi akşamı, Gaziantep karşısında iyi mücadele eden, Bajiç ve Holmen’in golleriyle kazanmasını bilen yeşil-beyazlı takım, günü  maç fazlası ve 15 puanla 3. sırada kapattı. Konyaspor’un bu başarısı büyük sevinçle karşılandı.

Torku Konyaspor’da gözler 9. hafta deplasmanda oynanacak Başakşehir maçına çevrildi. 25 Ekim Pazar günü İstanbul’da oynanacak bu maç için dün sabah antrenmana yapan yeşil-beyazlılar bugün dinlenecekler ve Başakşehir hazırlıklarına Salı günü yeniden başlayacaklar.  

Torku Konyaspor'da, sakat olan ve tedavileri süren Kaya ve Sissoko dışında eksik yok. Moral süper. Adalesinde çekme olan ve Gaziantep maçında oynayamayan Ömer Şişmanoğlu’nun sakatlığının iyiye gittiği ve görev verilmesi halinde Başakşehir’e karşı oynayabileceği öğrenildi. Bu arada, gelecek için ümit veren ve teknik adamların ligin başından buyana görev verdiği genç oyuncu Rıad Bajiç’in ilik golünü atması ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bu golün genç futbolcu için moral dopingi olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.