Bu maçın bir hikayesi var

Bu maçın bir hikayesi var

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz: Çok gol atan bir takımla, az gol yiyen bir takım karşı karşıya gelecek. Biz çok atan, onlar da az yiyen bir takım. Bu maçın hikayesi de bu olur diye düşünüyorum

YILMAZ: MORALİMİZ ÇOK İYİ

Spor toto Süper Lig'in 9. haftasında Rizespor deplasmanından bir puanla dönen Atiker Konyaspor'da Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, bu zorlu deplasmanda galibiyet kaçıran taraf olmalarına rağmen, moral olarak iyi olduklarını söyledi.

Ligin 10. haftasında Başakşehir'i ağırlayacak olan temsilcimizde, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz, hem Rizespor maçıyla, hem de hafta sonunda oynanacak olan Başakşehir maçıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Yılmaz, Geçen hafta Rize'den bir puanla ve moralle Konya'ya döndüklerini belirterek, “Hafta sonunda bu ligin önemli takımlarından birisiyle karşılaşacağız. Başakşehir takımı bu ligin iyi takımlarından birisi olduğuğu gibi, moral olarak da üst düzeyde bir takım. Aynı şekilde biz de hem takım olarak, hem moral olarak iyi durumdayız. İyi maç olacağını ve bu maçı bizim kazanacağımızı düşünüyorum. Rize'den getirdiğimiz bir puan önemli, ancak bunu daha da anlamlı hale getirmek için Başakşehir sınavını geçmeliyiz. Kendi evimizde ve muhteşem seyircimizin önünde tek düşüncemiz kazanmak olacak. Bu düşünce ile sahaya çıkacak ve bu maçı kazanmak için ter dökeceğiz” diye konuştu.

“Her maçın kendine göre bir önemi ve bir  hikayesi var. Bana göre Başakşehir maçının da bir hikayesi var” diyen Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Başakşehir takımı ligin en az gol yiyen ekibi. Bugüne kadar oynadıkları 9 maçta sadece 4 gol yemişler. Buna karşılık ise 13 gol atmış bir ekip. Bizim takım ise bu ligin golcü takımlarından birisi. 15 gol atmışız. Çok gol atan bir takımla, az gol yiyen bir takım karşı karşıya gelecek.  Bu maçın hikayesi de bu olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla, gözler bizim forvetlerimizle, Başakşehir takımının savunmacıların üzerinde olacak. Bu maçtan alacağımız bir galibiyetle farklı bir konuma geleceğiz. Daha üst sıralara çıkacağız.”

Taraftarların Rize deplasmanına gelerek, hem yönetime hem de futbolculara büyük moral olduğunun altını çizen Celalettin Yılmaz, “kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.  Yılmaz taraftarlarla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı:

“İki bin kilometre yol yaparak Rize deplasmanına gelen bu taraftarlara helal olsun.  Onlara takım adına teşekkür ediyorum. Başakşehir maçında da taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftarın takıma olan desteği, saha içinde oyunculara ve bizlere büyük moral oluyor.  Dolayısıyla Başakşehir maçını oyuncularımızın sahada, taraftarlarımızın da tribünlerde oynayıp, bu zorlu karşılaşmayı hep birlikte kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.