Bu galibiyet bize moral oldu 


Bu galibiyet bize moral oldu 


Fortis Türkiye Kupasına 4-0lık Alanyaspor galibiyetiyle veda eden Konyasporda maç sonu değerlendirmelerde bulunan yeşil-beyazlı futbolcular, bu maçın Ankaraspor ile oynanacak lig mücadelesi öncesi kendilerinin son durumlarını görme açısından faydalı olduğ

Alanyaspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası ‘C’ Grubu son hafta maçını 4-0’lık galibiyetle kapatan ve kupaya veda eden temsilcimizde futbolcuların maç sonu değerlendirmeleri şöyle: 
VEYSEL CİHAN: PRESTİJ NİTELİĞİNDE BİR MAÇTI

Bu maç bizim için prestij niteliğindeydi. Ankaraspor maçı öncesi bir hazırlık maçı gibi oldu. Ama galibiyet her ne şartta olursa olsun güzel oluyor. Önemli olan bunu ligde devam ettirebilmek. Konyaspor daha iyi yerlere layık. O yüzden biraz daha performansımızı arttırarak aramıza yeni katılacak arkadaşların uyumu ile birlikte iyi bir yerde olacağız.
İSMAİL GÜLDÜREN: İyi prova oldu
Öncelikli hedefimizin gruptan çıkmak olduğu kupada elendiğimiz için üzgünüz. Lig öncesi iyi bir hazırlık maçı oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Uzun zamandır gol atamıyorduk. Bu maçta 4 gol attık. Bu bizim iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra ligdeki maçlarımızda böyle skorlar almak istiyoruz.
ERDAL KILIÇASLAN:Bizim için moral oldu
Zaten kupada bu maça çıkarken herhangi bir iddiamız yoktu. Ama moral olması açısından mutlaka galip gelmek istiyorduk. Önümüzde Ankaraspor ile oynayacağımız lig maçı çok önemli. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Umarım iyi bir hazırlık dönemi geçirip Ankara’dan haftalardır ligde özlemini duyduğumuz üç puanla dönüp çıkış yakalarız.
EREN ŞEN: Bana destek verenler sağolsun
Yaklaşık bir senedir yaşadığım sakatlık nedeniyle sahalardan ve formamdan uzak kaldım. Zor dönemimde herkes bana destek verdi. Başta ailem olmak üzere hocalarıma ve Konyaspor camiasına çok çok teşekkür ediyorum. Alanyaspor maç lige moralli başlamamız adına iyi oldu. Artık sadece Ankaraspor ve ondan sonra oynayacağımız maçları düşünüyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.