Bu fuara ilgi artmalı

Bu fuara ilgi artmalı

Konyada Katılımcı ve ziyaretçi rakamları açısından Tarım ve Makine fuarlarından sonra gelen Yapı ve Kent fuarına beklenen ilgi ilk iki gün gerçekleşmezken katılımcılar ziyaretçilerini bugün...

Konya’da Katılımcı ve ziyaretçi rakamları açısından Tarım ve Makine fuarlarından sonra gelen Yapı ve Kent fuarına beklenen ilgi ilk iki gün gerçekleşmezken katılımcılar ziyaretçilerini bugün ve yarın bekliyor.

Sektörlerle alakalı birçok kurum ve kuruluşun yer aldığı fuarda firmaların arasında sektörle bağlantılı olanlar yer alırken sektör dışı ama farklı ürünler sergileyen standlarda ziyaretçiler tarafından ilgi odağı oluyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ



CENGİZ ACAR APRON MUTFAĞI

2000 yılından bu yana mimari projelerle iş hayatını başarıyla sürdüren Mimar Cengiz Acar, fuardaki standında hem yeni projelerinin tanıtımını yaparken hem de bünyesinde bulundurduğu Apron Mutfak isimli mobilyasını görsel olarak ziyaretçilere sunuyor. Ürünlerini yaptığı standında sergileyen Cengiz Acar, Apron Mutfağın farklılığı ile benzerlerinden çok önde olduğunun altını çizdi.

BÜSA İNŞAAT

“Yapılara hayat veren çözümler” sloganı ile sektörde faaliyet gösteren ve birçok markanın bölge distribütörlüğünü yapan Büsa İnşaat toptan yapı malzemeleri satışında sergilediği büyük başarı ile bölgede önemli bir noktada yer alıyor. Fuardaki görkemli standında bayiliğini yaptığı ürünleri sergileyen ve bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Süslü, ziyaretçileri ile yakından ilgileniyor.

CANSİTE’DEN YANGIN KAPISI

Yapı fuarının sade standlarından birisi olan Cansite Yapı Tasarım, kurulduğu 2006 yılından bu yana, kısa bir süre içerisinde, Türkiye’de birçok nitelikli projelerde yangın kapıları çözüm ortağı olarak yer aldı. Yangına karşı dayanıklı kapılardaki son sistem ürünlerini sergileyen Can Site’de firma yetkilisi İnşaat Mühendisi Uğur Can, ürünlerinin Hilton Garden Inn projelerinde kullanıldığını söyledi.

DEHA ISI SİSTEMLERİ UMUTLU

1990 yılında faaliyete başladığı ısıtma sektöründe, ürünlerinin kalitesi ve patentli özel pota teknolojisi sayesinde büyük ilgi gören Deha Isı Sistemleri fuardaki ilgi çekici standında üretimlerini sergiliyor. Her geçen gün daha az yakıtla daha fazla ısı alabilmek ve maksimum konforu yaşatmak için kendini geliştiren Deha Isı’da firma yetkilisi Ahmet Bolay, müşterilerine kaliteli ve ekonomik ürünleri sunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.


EĞERCİ İNŞAAT SANCAKTEPE’DE

Yaptığı konutlar ve hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektöründe faaliyetini sürdüren Eğerci İnşaat, Yeni projesinin temelini atarak hedeflediği süre içinde müşterilerine sunmayı planlıyor. Sancaktepe Konutlarının bölge için önemli bir proje olacağının altını çizen yetkililer, projenin duyurusunu ise “Sancaktepe’deki yerinizi alın” sloganı ile müşterilerine ulaştırıyor.

“EL SANATLARININ DONKİŞOTU” DA FUARDA

Fuarın ilgi çeken standlarından olan Özer Hediyelik standında bulunan birbirinden ilginç ürünler ziyaretçiler tarafından beğeni ile inceleniyor. 17. Yüzyıldan günümüze kadar gelen geleneği devam ettiren ailenin ferdi olan Nihat Özer, standında Mis kokulu Edirne Meyve Saray Sabunlarının tanıtım ve satışını yapıyor.

Sabundan yapılmış misk sabunları tarihte hem süs eşyası hem de temizlikte kullanılırken Elma, armut, üzüm, şeftali, muz, çilek, kayısı, portakal, karpuz dilimi, ayva, incir, erik vs her birine has kokusuyla üretilen meyve sabunları, 17.yy da Edirne'nin ticaret unsurlarından biridir. Üretilen bu sabunların hepsi piyasada satılmaz, büyük kısmı padişahın isteği üzerine İstanbul'a, Topkapı Sarayı'na gönderilirmiş.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI

Fuarın en önemli standlarından birisi olan İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesinin standında ise gerek inşaat sektörü temsilcilerine gerekse de inşaat mühendisliği bölümü öğrencilerine önemli doküman desteği sağlanıyor. Ziyaretçilere ve meslektaşlarına çeşitli dokümanları bir arada sunan odanın standında minik ziyaretçilerde unutulmamış.

VEHSA YAPI TAM KADRO FUARDA

Yapı sektöründe faaliyet gösteren ve 2010 yılında kurulup 2011 yılında yeniden yapılanan VEHSA Limited Şirketi, bünyesinde bulundurduğu izoduo yalıtımlı duvar bloğu ile yapı sektörüne farklı bir boyut getirdi. Firmanın fuardaki standında Yetkili Yunus Emre Oktay’ın yanı sıra Satış Müdürü Murat Keskin, Levent Bayramoğlu ile Satış sorumluları Fatih Çıbık ve Ali Bebek ziyaretçilerle yakından ilgileniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum