Btü’de Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Btü’de Yeni Öğrencilerini Bekliyor

ÖSYM 2014-2015 yerleştirme sonuçlarına göre tüm kontenjanlarını dolduran Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.1-2 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan kayıt sürecinde...

ÖSYM 2014-2015 yerleştirme sonuçlarına göre tüm kontenjanlarını dolduran Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.

1-2 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan kayıt sürecinde ise 1 Eylül; kimya, mekatronik ve makine bölümleri, 2 Eylül; inşaat, metalürji ve malzeme mühendisliği kayıtları BTÜ Yıldırım yerleşkesinde gerçekleşecek.

Öğrencilerine oryantasyon eğitimi çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleyen BTÜ, Bursa dışından gelenleri şehirlerarası otobüs terminalinde karşılayarak yönlendirme ve ücretsiz ulaşım imkanı da sunacak.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde BTÜ Öğrenci Konseyi’nden gönüllü öğrencilerin karşılamasıyla başlayacak olan kayıt süreci, 4 ve 8 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek olan mazeret kaydı ile sona erecek.

BTÜ’deki kayıt işlemleri sonrasında ise 16-17 Eylül tarihlerinde İngilizce yeterlilik sınavı ve 18 Eylül 2014 tarihinde ise seviye tespit sınavları yapılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.