Btü Rektörü Ali Sürmen, Orhangazili Sanayicilerle Geleceği Ele Aldı

Btü Rektörü Ali Sürmen, Orhangazili Sanayicilerle Geleceği Ele Aldı

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Ergün Efendioğlu’nun davetlisi olarak sanayicilerle bir araya gelen Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof.

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Ergün Efendioğlu’nun davetlisi olarak sanayicilerle bir araya gelen Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, üniversite-sanayi işbirliğinin ipuçlarını verdi.

    Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’na sanayicilerle bir araya gelen Rektör Sürmen, üniversitesi sanayi işbirliği çerçevesinde ortak çalışmalar yapmak, projeler üretmek ve ikili ilişkilerin geliştirilmesini masaya yatırdı.

    Sanayicilerin problemlerini bildiklerini anlatan Prof. Dr. Ali Sürmen, “Birikimlerimiz ile sanayicilerimizin yanındayız. Bursa Teknik Üniversitesi olarak her türlü desteğe hazırız.” dedi.

    Akademisyenlerin uzun yıllar çalışıp kazandıkları bilimsel-akademik bilgi birikim ve tecrübelerini sanayinin istifadesine sunması gerektiğini anlatan Sürmen, "Bizler bu amaç ve düşünce ile yola çıktık, üzerimize düşen hangi görev ve sorumluluk var ise işbirliğine ve hizmete hazırız ve varız." şeklinde konuştu. Ayrıca programda sektör temsilcileriyle akademik çalışmalar da yapan BTÜ öğretim üyeleri arasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.