BTO Üyeleri 5 Yıldızlı Hizmete Kavuşuyor

BTO Üyeleri 5 Yıldızlı Hizmete Kavuşuyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Ticaret Odası (BTO), 11. Dönem akreditasyon sistemi sürecine dahil olurken, oda üyelerinin bu fırsatla 5 yıldızlı hizmete kavuşacağı belirtildi.

BTO Başkanı Salih Gül, yaptığı yazılı açıklamada, BTO’nun iş dünyasındaki saygınlığının artırılması, sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Avrupa oda sistemine uyum sağlanmasını amaçlayan 11. dönem akreditasyon sistemi sürecine dahil olduğunu ifade etti.

Bu sistemin oda üyelerine 5 yıldızlı hizmet alabilmesi için fırsat oluşturduğunu vurgulayan Gül, “Bu sistem, odamızın yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rolü üstlenmektedir. Bu maksatla odamız, TOBB bünyesinde, yönetim ve oda/borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi (stratejik planlama), haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, politika ve temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, uluslararası ticaret kriterleri çerçevesinde eğitimlere katılmıştır. EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği ile İngiltere ve Almanya oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, TOBB tarafından geliştirilen akreditasyon sistemi sürecinde, üyelerimize daha kaliteli hizmet sunma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.