Bozok Teknopark ‘inovasyon Türkiye 2014 Fuarı'nda Tanıtıldı

Bozok Teknopark ‘inovasyon Türkiye 2014 Fuarı'nda Tanıtıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Teknokpark İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen İnovasyon Türkiye Yenilikçi Teknolojiler ve Buluşlar Fuarında açtığı stantta tanıtıldı. Hayatı kolaylaştıracak 450 buluşun yatırımcılar...

Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Teknokpark İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen İnovasyon Türkiye Yenilikçi Teknolojiler ve Buluşlar Fuarında açtığı stantta tanıtıldı.

Hayatı kolaylaştıracak 450 buluşun yatırımcılar için görücüye çıktığı fuara Bozok Üniversitesi adına katılan Bozok Teknopark A.Ş. Genel Müdürü ve aynı zamanda Üniversite-Sanayi işbirliğinden sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Orhan Hazer ve Bozok Teknopark proje sorumlusu Dilara Demir, yenilikçi teknolojiler ve buluşlar adına Bozok Teknopark’ın ismini duyurma imkanı buldu. Bozok Teknopark’ın inşaatı biten yeni binası ve vergisel avantajlarının tanıtıldığı standa diğer üniversite, girişimci ve yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

    AB IPA Projesi ile yapılan Bozok Teknopark binası hakkında da detaylı bilgiler sunulan fuarda, üniversite bünyesinde geliştirilen pişik yapmayan bebek bezi projesi de büyük beğeni topladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.