Bozdağ'dan Erdoğan'ı zora sokacak sözler

Bozdağ'dan Erdoğan'ı zora sokacak sözler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı Man Adası belgelerinin gerçeği yansıtmadığını ileri süren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dikkat çeken bir ifade kullandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası’na konuk oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı Man Adası belgelerinin iftiradan ibaret olduğunu öne süren Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun eline tutuşturulan şeyleri teyit etmeden açıkladığını iddia etti. Bozdağ, konuşmasında, “Bu kadar önemli görevlerde bulunan birisinin 'Ben yanıltıldım' demeye hakkı yoktur” ifadelerini de kullandı.

Bozdağ’ın bu sözleri, ülkedeki en önemli görevleri sürdüren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını akla getirdi. İşte Erdoğan’ın ‘aldatılma’, ‘kandırılma’ geçmişinden birkaç örnek:

27 Şubat 2014
Üzülüyorum şu paralel yapıya, o tabanda olan saf, temiz kardeşlerimize, diyorum ki, bu oyuna gelmeyin. Çünkü zekatını veriyor, tertemiz, hakikaten iyi niyetle veriyor. 'Burada işte bir hizmet var diyor.' Ne hizmeti; geçin. Aldatılıyoruz, aldatıldık ben dahi aldatıldım.

19 Mart 2015
(Ergenekon ve Balyoz gibi operasyonlar hakkında) Bu operasyonlarda suçluyla suçsuz, yalanla doğru aynı kefeye konuldu. Şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı.

30 Temmuz 2016
(FETÖ’nün eğitim faaliyetlerinden bahsederken) Biz de bu propagandaya geldik. Bunu itiraf etmem lazım. İyi niyetimizin kurbanı olduk bunu da ifade etmem lazım.

20 Nisan 2017
Obama maalesef PYD ve YPG konusunda bizleri aldatmıştır.

26 Eylül 2017
(IKBY’deki bağımsızlık referandumu hakkında) Açıkçası biz son ana kadar Barzani'nin böyle yanlışa düşeceğine ihtimal vermiyorduk, demek yanılmışız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.