Bosna Hersekte mahalle iftarı

Bosna Hersekte mahalle iftarı

Konya Büyükşehir Belediyesinin Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği Mahalle İftarlarının bu yılki ilk programı Bosna Hersek Mahallesinde düzenlendi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği Mahalle İftarlarının bu yılki ilk programı Bosna Hersek Mahallesi’nde düzenlendi

 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yılki ilk mahalle iftarı Bosna Hersek Mahallesi’nde düzenlendi. Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur ile mahalle sakinleri katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle iftarlarında önemli olanın komşuların bir araya gelerek aynı tastan çorba içmeleri olduğunu söyledi. Bosna Hersek Mahallesi’nde mübarek Ramazan ayında bu güzelliğin sağlandığını kaydeden Başkan Akyürek, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Gülay Samancı, samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen iftar programı nedeniyle Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise, binlerce Konyalıyı bir araya getiren Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu tür iftarların Afrika’da yaşananların hatırlanmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Akyürek ve beraberindekiler iftar yemeğinin ardından mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.