Boş yer kalmasın

Boş yer kalmasın

Konyaspor, bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Ligin iki puansız takımının zorlu mücadelesinde yeşil-beyazlı taraftarların tribünleri doldurması bekleniyor

Torku Konyaspor, bugün, ligde kendisi gibi puanı olmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadında oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Ferdi Uludağ yönetecek. Uludağ’ın yardımcılıklarını Emre Suna ve İbrahim Bozbey yaparken, maçın dördüncü hakemi Onur Salık.. Hakem Uludağ, Torku Konyaspor’un ilk maçına çıkacak.
Ligin ilk iki haftasında beklenmedik sonuçlar alan ve Gaziantep temsilcisini yenerek ilk galibiyeti almayı amaçlayan Kartallar’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.. Gaziantep’i yenerek moral ve güven tazelemek isteyen Torku Konyaspor, rakibiyle bugün 5. kez karşı karşıya gelecek.. İki takım arasında daha önce oynanan 4 maçta Konyaspor 3 galibiyet alırken, biri maçı da Gaziantep kazandı.
Konyaspor’da hedef, Gaziantep’i yenerek eli boş çevirmek.. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler. Bu önemli maçın hazırdlıklarını dün akşam saatlerinde yaptıkları ter idmanıyla tamamlayan Kartallar, tesislerde kampa girdiler. 
Takımda, Ali Turan cezalı. Ali Zeytuni, Serkan Şahin ve Semih Aydileke sakat. Bu futbolculardan Ali Turan, Serkan ve Semih kadroda yer alamayacak. Ali Zeytuni’nin ise muhtemelen 18 kişiliki kadroya girebileceği öğrenildi..
Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Erkan (Erdinç), Bilal Aziz- İshak, Şenol- Erdal, Recep, Ali Dere- Sinan.
Öte yandan, Konyaspor başkanı Ahmet şan, önceki akşam yapılan antrenmanı menajer Seyit İçgül ile birlikte izleyerek takımımız hakkında bilgi aldı. İlk 2 maçta alınan sonuçları unuttuklarını ve artık yeni bir sayfa açtıklarını belirten başkan Ahmet Şan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacakları konusunda teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu açıkladı. Konyaspor'un bugün önemli bir maça çıkacağını da bildiren Şan, taraftarların tribünlere gelerek takıma destek vermesini, özellikle futbolcuları motive edecek tezahuratlarla bu maçta üzerlerine düşeni yapmalarını istedi.
ÖMER ALİ: KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Her takımın dönem dönem yaşayabileceği şanssızlığı kendilerinin sezon başında yaşadığını ve oynanan 2 maçtan puansız ayrıldıklarını ifade eden yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner, “Artık geriye dönüp bakmanın bir faydası yok. Hatalarımızdan tabiki gereken dersleri çıkarttık. Aldığımız yenilgiler bizlere ve camiamıza yakışmadı. Ama herkesten fazla bizim üzüldüğümüzün bilinmesini istiyoruz. Lige verilen 2 haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimize inanıyoruz. Bizim için kötü gidişe dur demenin tek yolu oynanan oyun ne olursa olsun alınacak galibiyet. Bu bizim için büyük moral olacak. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan da bizi son düdüğe kadar desteklemelerini istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.