Bolu mesaisi başladı

Bolu mesaisi başladı

Konyasporun 3. dönem kampı dün Boluda başladı

Konyaspor’un 3. dönem kampı dün Bolu’da başladı. Teknik direktör Hüsnü Özkara, Bolu kampında teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarla birlikte özel maçlara ağırlık vereceklerini söyledi

 

Konyaspor’da, 3. dönem kamp çalışmaları dün Bolu’da başladı.. Transferde yeniden harekete başladı.. Robak sorunu devam ediyor. Teknik direktör Özkara, “iyi bir takım olduk. Ligin en iddialı takımı biziz” dedi. Konya ve Isparta Davraz’da gerçekleştirilen iki dönemlik hazırlık çalışmalarının ardından, yeşil-beyazlı’lar dün Bolu’ya giderek kampa girdiler..Konya ve bulundukları İl’lerden Bolu’ya gelen ve saat 16.00’da Koru motelde toplanan Kartallar, günün ilk çalışmasını  akşam saatlerinde otelin sahasında yaptılar..

ÖZEL MAÇLAR SERİSİ

Yaklaşık 12 gün sürecek Bolu kampı boyunca teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yapacak olan Konyaspor’da, bu dönem içerisinde en az 4-5 hazırlık maçı oynanması da planlanmakta.  Konyaspor’a ilk teklifi yapan takım, Bank Asya 1.i ligin yeni ekibi Adana Demirspor oldu.. Bu karşılaşma 3 Ağustos’ta oynanacak. Ancak, bu maçtan önce veya sonrada Bolu ve çevresinde kamp yapan takımlarla hazırlık maçları oynanacak.

TRANSFERDE HAREKETLİLİK

Konyaspor’da, transferde hareketlilik yenidene başladı.. İsmi açıklanmayan ve bonservisi elinde olan gurbetçi bir santrafor ile söz kesildi.. Bu futbolcuyla kesin anlaşma sağlanması halinde Bolu kampına katılacak. Ayrıca, stoper ve sağ kanatta oynayabilecek, joker görevini üstlenecek bir futbolcu üzerinde duruluyor. Orta saha için ise bekleyişi sürüyor. 

Öte yandan, Konyaspor bu sezon kadroda düşünülmeyen Polonyalı futbolcu Robak çalışmalarını Tatlıcak tesislerinde sürdürüyor.. Bu  futbolcuya takım bulunması konusunda çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Kere ise geçtiğimiz günlerde Konyaspor’dan ayrılmıştı. Bu arada, genç futbolculardan Serbay’ı Sarıyer’in istediği, Feyyaz’ın ise muhtemelen Anadolu Selçukluspor’a verileceği ileri sürüldü.

ÖZKARA İDDİALI KONUŞTU

Kamp çalışmaları ve yeni sezonla ilgili görüşlerini açıklayan teknik direktör Hüsnü Özkara, “iyi bir takım olduk. Ligin en iddialı takımı biziz” dedi..

Bolu kampından telefon görüşmesi yaptığımız tecrübeli hoca, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

“Konya ve Isparta’da yapılan ilk iki dönem çalışmaları çok iyi geçti. Takımımız fizik güç olarak çok iyi durumda. Bolu’daki üçüncü dönem kampında ise teknik-taktik çalışmalarına ağırlık vereceğiz ve en az 4-5 hazırlık maçı oynayacağız. İyi bir takım olduk. şu anda ligin en iddialı takımı biziz. Yeni transferlerle eksiklerin tamamlanmasıyla daha da güçleneceğiz. Ayrıca, geçen yıl kadroda yer alan genç futbolcular bu sezon çok daha iyi durumda. Bu gençlerin takıma katkıları bu sezon daha da artacak. Kendilerinden çok şeyler bekliyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar, Bizi desteklesinler. Konyaspor bu sezon başarılı olacak ve birlik içerisinde Süper lige çıkacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.” 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.