Bölgesel’de kritik hafta

Bölgesel’de kritik hafta

Bölgesel Amatör Ligde Sarayönü’nün şampiyonluğu garantilemesinin ardından gözler diğer temsilcilerimiz Akşehir ve Ereğlispor’a çevrildi. Temsilcilerimiz hafta sonu zorlu maçlara çıkacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup'ta 24.hafta maçlarının ardından şampiyon belirlendi. Geçtiğimiz hafta evinde Osmaniyespor'u 3 gollü üstünlükle geçen Sarayönü Belediyespor grubu lider olarak tamamlamayı garantileyerek şampiyon oldu. Temsilcimiz olan Ereğlispor ve Akşehirspor'un kaderi ise  bu hafta oynayacakları maçlarla belli olacak

TEK HEDEF 3 PUAN

5.Grup'un ilk devresini liderin 3 puan gerisinde tamamlayan Akşehirspor, ikinci devrede aldığı sonuçlarla şampiyonluk yolunda havlu attı. Ligdeki konumu da tehlikeye düşen kırmızı-beyazlı ekip bu hafta evinde Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Akşehirspor kritik maç öncesi 3 puana kenetlendi. Akşehirspor bu maçtan 3 puan aldığı takdirde ligi Ereğlispor'un üzerinde tamamlamayı garantileyecek. Akşehirspor, Nasreddin Hoca Stadyumu'nda oynadığı son 4 karşılaşmada 4 galibiyet aldı.

SARAYÖNÜ KADERİNİ BELİRLEYECEK

Öte yandan bir diğer temsilcimiz Ereğlispor, teknik direktör Mehmet Uğurluel ile çıkışını sürdürüyor. Ereğlispor, Uğurluel yönetiminde çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı. Bu hafta ligin son sırasında bulunan ve ligden düşmeyi garantileyen Seyhan Belediyespor'a konuk olacak olan temsilcimiz Ereğlispor, maçın kesin favorisi olarak gösteriliyor. Ereğlispor, ligin ilk devresinde evinde  Seyhan Belediyespor'u 3-1 yenmeyi başardı. Akşehirspor, Karaman Belediyespor karşısında 3 puan alırsa Ereğlispor, ligi Akşehir'in  altında tamamlayacak. Ereğlispor, Sarayönü'nün BAL Ligi 6.Grup birincisi ile oynayacağı Play-Off maçında ki sonuca göre Süper Amatör Küme lig ikincisi Selçukspor ile play out oynamayı hak kazanacak ya da ligden direk düşecek.

SARAYÖNÜ 6.GRUBA ODAKLANDI

Osmaniyespor'un 3-0 yenerek şampiyon olan Sarayönü Belediyespor, 3.Lig öncesi oynanacak olan Play-Offmaçlarına  adını yazdırdı. 5.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da moraller yerinde. Takımda gözler Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta oynanacak olan maçlara çevrildi. Nisan ayının sonunda Bölgesel Amatör Lig 6.Grup birincisi ile Play-Off maçına çıkacak olan Sarayönü Belediyespor rakibi ise henüz belli değil. 6.Grup'ta liderlik için yarışan Türk Metal Kırıkkale ve Yozgatspor bulunuyor. Niyazi Kart 6.Grup'ta şampiyonluğa oynayan Sivas Emniyetsporgücü – TM Kırıkkale ve Azatlıspor-Yozgatspor maçlarına yardımcılarını göndererek rakiplerini analiz ettirmeyi planlıyor.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.