"Bölgemizde Yaşanan Savaş, Gözyaşı Ve Zulümlerin Son Bulmasını Diliyoruz"

"Bölgemizde Yaşanan Savaş, Gözyaşı Ve Zulümlerin Son Bulmasını Diliyoruz"

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kurban Bayramı'nın başta ülke olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileğinde bulundu. Boztaş, Kurban Bayramı vesilesiyle bölgemizde...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kurban Bayramı'nın başta ülke olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileğinde bulundu. Boztaş, Kurban Bayramı vesilesiyle bölgemizde yaşanan savaş, kan, gözyaşı ve zulümlerin bir önce son bulmasını diliyorum." dedi.

Bayramlarının toplumsal kaynaşmanın en üst düzeye çıktığı kutlu günler olduğunu belirten Boztaş, "Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı’na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin ve Manavgat halkının, bayramını kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmesini dilerim. " dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.