Bodrumspor’a Pfdk'dan Saha Kapama Cezası

Bodrumspor’a Pfdk'dan Saha Kapama Cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a bir maç saha kapatma cezası verdi.Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Bodrumspor, Antalya Muratpaşa Belediyespor ile kendi evinde oynadığı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a bir maç saha kapatma cezası verdi.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Bodrumspor, Antalya Muratpaşa Belediyespor ile kendi evinde oynadığı ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın son dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle bir maç saha kapatma cezası verildi. Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasının son dakikalarında rakip futbolcuların oyunu soğutmaya yönelik hareket ettiklerini iddia eden Bodrumsporlu taraftarlar Muratpaşa Belediyesporlu futbolculara tepki göstermişti.

Muratpaşa Belediyesporlu futbolcularda taraftarlara çirkin hareketler yapınca saha ve tribünler bir anda karışmış ve oyun yaklaşık 5 dakika durmuş, taraftarlara karşılık veren iki Muratpaşa Belediyesporlu oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bodrumspor'a bir maç saha kapatma cezası verdi. Bodrumspor 12 Ekim Pazar günü Bodrum Şehir Stadı'nda oynayacağı Denizli Sarayköyspor maçını federasyonun belirleyeceği başka bir statta ve seyircisiz şekilde oynayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.