Bizim Muğla’da böyle!

Bizim Muğla’da böyle!

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynanan Sarayönü Belediyespor-Ceyhan Belediyespor maçında görev yapan 4. hakem İhsan Yıldız foto muhabirlerini saha içerisine almadı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynanan Sarayönü Belediyespor-Ceyhan Belediyespor maçında  görev yapan 4. hakem İhsan Yıldız  foto muhabirlerini saha içerisine almadı. Bu yetkinin maçın temsilcisine ait olmasına rağmen bu görevi üstlenen Muğla Bölgesi hakemi İhsan Yıldız  gazetecilerin görev yapabilmesi için ilginç isteklerde bulundu. 

Maçın 4. hakemi İhsan Yıldız yeleği olmadığı için muhabirleri içeri alamayacağını söyledi.  Gazeteciler ise kendisine böyle bir yetkisinin olmadığını, maça girecek basın mensubunun maça alınması ile ilgili sorumluluğun denetçide olduğunu, ayrıca amatör maçlarda yelek zorunluluğunun bulunmadığını, giriş için sabit giriş kartının yeterli olduğunu, TFF’nin sezon başında yayınladığı Bölgesel Amatör Lig Denetçi Yetki ve Görevleri ile Esasları talimatnamesinin ilgili 7. Maddesi ile birlikte kendisine ilettiler. Bunun üzerine Muğla bölgesi Hakemi İhsan Yıldız görevine yapmak isteyen ve TFF tarafından verilen akreditasyon kartı olan gazetecilerden ilginç bir istekte bulundu. 

Muhabirler ise bu istek karşısında adeta şok oldu. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonunun hakemi  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gazetecilere verilmiş olan ve hatta üzerinde TFF’nin soğuk mührü bulunan akreditasyon kartlarının yerine Gazeteciler cemiyetinden alınan kartla maça girileceğini ifade ederek ardından ekledi  “Bizim Muğla’da böyle oluyor”. Bu tepki karşısında şok olan gazeteciler yaşananları gerekli merciilere ileteceklerini ifade ettiler

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum