Bizim için güzel bir hafta oldu

Bizim için güzel bir hafta oldu

Atiker Konyaspor As Başkanı, Anadolu Selçukspor Başkan yardımcısı Osman Koçak, sportif anlamda çok güzel bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, iki takımın da çıkışını sürdüreceğini söyledi

ÜLKE FUTBOLUNA HEYECAN GELDİS

Atiker Konyaspor As Başkanı, aynı zamanda da Anadolu Selçukspor'da Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Osman Koçak, sportif anlamda güzel ve başarılı bir haftayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “inşallah bunu devamı gelecek” dedi.

Öncelikle Atiker Konyaspor'un teknik adam değişikliği ile bu değişimin takıma va şehre getirdiği sinerjiyi konuşan Koçak, şehrin ve şehrin takımının  Aykut Kocaman'la birlikte çok büyük başarılara imza atacağına inandığını, bunun yansımalarını da hem Galatasaray hem de Alanyaspor maçlarında gördüklerinin altını çizdi. Koçak şunları söyledi:
“Teknik ekipte yapılan bu kan değişikliği ile hem şehire, hem de takımımıza bir enerji ve sinerji geldiği gerçek. Galatasaray ve Alanyaspor maçlarındaki futbol heyecanı sadece Konya'yı değil, bu ülkede futbolla ilgilenen herkesi sarıp sarmaladı. Kısa süre içerisinde kendi futbol doğrularını yapmaya çalışan bir teknik direktörümüz var. Hocamızın istediklerini yapmaya azami gayret gösteren de bir oyuncu grubu var. Bu farklılıkları görmek her Konyaspor'lu gibi elbette bisleri de mutlu ediyor. Teknik ekibimizle, oyuncularımızla, taraftarlarımızla ve başkanımız Hilmi Kulluk başta olmak üzere yönetimdeki arkadaşlarımızla her şey çok iyi gidiyor. Futbolun güzel olan bu tarafları da kesinlikle skora olumlu şekilde yansıyor. Alanyaspor maçında bunu gördük. Oynanan oyun, sahaya yansıtılan pozitif enerji ve oyuncuların yüksek mücadele hırsı, bu sinerjinin geri dönüşüdür. İnşallah takımımız bu güzel işlerin üzerine koyarak yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.

TRABZON'DA İYİ MAÇ OLACAK

Hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor maçına da iyi bir sonuç almak için gideceklerini bildiren As Başkan Osman Koçak,  “ligdeki son 4 maçımızı kaybetmedik, Trabzon'a da kaybetmemek için gideceğiz” dedi. Koçak şunları söyledi:

“Trabzonspor gerçekten güçlü bir takım, onlarda bizim gibi bir çıkışın içindeler. Sonuçta iki güçlü takım Şenol Güneş stadında karşa karşıya gelecek. Ben şahsen güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah bu 4 haftalık yenilmezliğimizi Trabzon'da da sürdürürüz. Takımımızda önemli bir eksiğimiz yok. Bunun da bir avantaj olduğunu söylemekte yarar var diye düşünüyorum. İnşallah Konya'ya hakettiğimiz bir sonuçla döneriz”dedi.

ANADOLU'YA DA BAHAR GELDİ

Anadolu Selçukspor'daki kan değişikliğinin de takıma yüzde yüz olumlu yansıdığını bildiren Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak, sportif anlamda hem Atiker Konyaspor'un, hem de Anadolu Selçukspor'un haftayı 3 puanla kapatmasının, sportif başarı anlamında Konya'yı büyük bir sevince boğduğunu dile getirerek, “Anadolu Selçukspor'un Darıca Gençlerbirliği deplasmanından son dakika golüyle galip gelmesi, biz yöneticilerin gelecek adına içindeki umutları yeşertti. Hem Atiker Konyaspor'un, hem de Anadolu Selçukspor'un galibeyetlerinde emekleri olan teknik ekipler başta olmak üzere, bütün oyuncuları yürekten tebrik ediyorum. İnşallah Anadolu Selçukspor'da çıkışını sürdürecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.