Bizim için 2. yarı daha iyi olacak

Bizim için 2. yarı daha iyi olacak

BAYDAR: İnşallah sezonun ilk yarısında yakalanan bu başarı, zor geçecek ikinci devre maçlarında da devam edecek ve Konyaspor’umuz, sezon sonunu en iyi yende bitirecektir

30 PUAN TOPLAYABİLİRDİK

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yeşil-beyazlı ekibin sezonun 17 haftalık ilk yarısında topladığı 26 puanla en başarılı ilk yarı performansına ulaştığına işaret ederek,  amaçlarının zor geçecek sezonun ikinci devresinde puansal ve sıralama anlamında hedeflerini tutturmak olduğunu söyledi. Temsilcimizin sezonun ilk yarısındaki performansını değerlendiren Ahmet Baydar, “Bakıldığında toplanan 26 puanla en başarılı ilk yarı performansına ulaşıldı. Bu çok önemli ve güzel bir durum. İlk yarı itibariyle hedefimizi tutturmuş bulunmaktayız. Geriye dönüp baktığımızda daha iyisini yapabilir miydik? Bunun cevabı ‘Evet’ olurdu. Kendi sahamızda oynadığımız Akhisar Bld.Spor ve Gençlerbirliği maçlarında yaşadığımız puan kayıpları olmasaydı bugün 30 puanla daha da üst sıralarda olabilirdik. Ama diğer taraftan da bakıldığında deplasmanda iyi sonuçlar alarak kendi sahamızdaki kayıpları telafi ettiğimiz söylenebilir. 17 maçta tamamı 4’ü deplasmanda 1’i kendi sahamızda olmak üzere 5 yenilgi aldık. Bununla birlikte 5 iç saha ve 2 deplasman olmak üzere 7 galibiyet elde ettik. Bunların karşılığı 26 puan ediyor. Sezonun ilk yarısı bizim adımıza başarılı geçti” dedi.

İKİNCİ YARIDA İYİ GEÇECEK

Torku Konyasor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kupada da başarılı bir performans sergilediklerini belirterek şunları söyledi:

“Kupada da oynadığımız 3 maçı kazanarak yolumuza gruplara kalarak ve yenilgisiz olarak devam ediyoruz. İnşallah sezonun ilk yarısında yakalanan bu başarı, zor geçecek ikinci devre maçlarında da devam edecek ve Konyaspor’umuz, sezon sonunda hem puan anlamında hem de sıralama olarak önemli bir başarıya daha imza atacaktır. Buna inanıyoruz” diye konuştu. Baydar, takımın başarıyı yakalamasında emeği geçen teknik heyet ve oyuncuları da gayretlerinden dolayı kutlarken, takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum