Bisikletlerine kavuştular

Bisikletlerine kavuştular

Bir baba, üç çocuk. Karatay Belediye tarafından 5.si düzenlenen düz bisiklet yarışlarına tek bisikletle katılmışlar, ödülü bisiklet olan yarışı kazanmak için var güçleriyle pedal çevirmişlerdi

Bir baba, üç çocuk. Karatay Belediye tarafından 5.si düzenlenen düz bisiklet yarışlarına tek bisikletle katılmışlar,  ödülü bisiklet olan yarışı kazanmak için var güçleriyle pedal çevirmişlerdi.  Ancak yarışlarda dereceye girememiş, sadece bir kol saatiyle yetinmek zorunda kalmışlardı. Büyük bir heyecanla binmişler sahibi oldukları tek bisiklete. Birer bisiklet kazanabilir miyiz umuduyla yüklenmişlerdi pedallara.  Ama güçleri bir bisiklet kazanmaya daha yetmemişti. Baba Nuri Keklik ve çocuklarının üzüntüsü spor müdürümüz Recep Çınar’ın dikkatini çekmiş ve gazeteniz Merhaba’da bu olayı haberleştirmişti.  Haberin yayınlanmasından sonra spor müdürümüz Recep Çınar’ı arayan, ailenin ve çocukların yüzünü güldürmek istediklerini ileten Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Keklik ailesine deyim yerindeyse çifte bayram yaşattı. Arife günü Keklik ailesini evinde ziyaret eden  Remzi Ay, vaat ettiği bisikletleri ve saatleri kendilerine teslim etti. Çocukların yüzündeki mutluluğun kendisini de son derece mutlu ettiğini söyleyen Remzi Ay, “Karatay Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yarışlarda böyle bir ailenin varlığından sizin vasıtanızla haberdar olduk. Özellikle “bir bisiklet 3 umut” başlıklı haberiniz spor yöneticisi olarak bizleri etkilemiş ve bu ailenin yarışlarda ödül kazanamadığını öğrenince de ASKF olarak bu kardeşlerimize birer bisiklet ve birer saat hediye etmeyi uygun görmüştük. Dolayısıyla da arife günü bu aileyi evlerinde ziyaret ettik, bisikletlerini ve saatlerini kendilerine teslim ettik. Çocukların yüzündeki sevinci görmek bizleri gerçekten çok mutlu etti. Bu ailenin yüzünü güldürme noktasında aracılık yaptığınız için de sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bisikletlerine kavuşmanın verdiği sevinçle ASKF Başkanı Remzi Ay’a  teşekkür eden Nuri Keklik, “Bana ve çocuklarıma çifte bayram yaşattınız. Bunu yaşamım boyunca unutmayacağım. Bizi hatırlamanız, hem de bir bayram öncesi evimize gelerek bizi ziyaret etmeniz beni ve çocuklarımı çok duygulandırdı. Allah sizden razı olsun. Sizlerin verdiği bu destekle spor yapmaya daha çok özen göstereceğiz. Çocuklarımı mutlaka sporcu yapacağım. Sporun güzelliğini burada bir defa daha yaşadım. Çok mutlu oldum ve çocuklarım ve kendi adıma size çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.