Bisikletle Fransa'dan yola çıkan çift Akşehir'de

Bisikletle Fransa'dan yola çıkan çift Akşehir'de

Fransa'da inşaat işi yapan Thomas Leroy ve ailesi, 6 ay önce bisikletle çıktıkları dünya turunda Konya'nın Akşehir ilçesine geldi

Fransa'da inşaat işi yapan Thomas Leroy ve ailesi, 6 ay önce bisikletle çıktıkları dünya turunda Konya'nın Akşehir ilçesine geldi.
Bisikleti çok sevdiği için eşi Maryline ile böyle bir karar aldıklarını ve çocukları Loic (2) ve Manon (3) ile birlikte yola çıktıklarını belirten Thomas Leroy, Almanya, Danimarka, İsviçre, Polonya, Avusturya, Macaristan, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan'dan sonra Türkiye'ye geldiklerini kaydetti. Thomas Leroy, Kapadokya'yı çok merak ettiklerini ifade ederek, "Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye geldik. Eskişehir'e, oradan Afyonkarahisar'a ve bugün de Akşehir'e ulaştık" dedi.
Bisikletin römorkunda taşıdıkları çadırlarda konakladıklarını ifade eden Thomas Leroy, "Geceleri çok soğuk oluyor ancak uyku tulumları sayesinde üşümüyoruz. Çocuklarımızın da uyku tulumları var" şeklinde konuştu.
Akşehir Öğretmen Evi'nde bir gece konaklayacak olan Leroy ailesi daha sonra buradan Kapadokya'ya kadar gideceklerini, oradan Antalya ve Adana'ya ulaşacaklarını ardından da Rodos üzerinden Yunanistan'a geçeceklerini ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.