"Birlikte daha güçlüyüz"

"Birlikte daha güçlüyüz"

Nadir Avcan Şirketler Grubu çalışanları bu yıl 3.'sü düzenlenen gala programı ile stres attı. CEO Temel Peker, zor bir dönemde istihdama katkı sağladıklarını söyledi.

Konya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Nadir Avcan Şirketler Grubu, her yıl geleneksel hale getirdiği Gala programlarının 3.'sü nü hafta sonu Dedeman Otel'de yapıldı. Gerçekleştirilen geceye Nadir Avcan Şirketler Grubu CEO'su Temel Peker, Nadir Avcan Şirketler Grubu Yöneticileri Selim Avcan ve Hasan Avcan ile Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ ve çok sayıda iş ortağı ile çalışanlar katıldı. Gala öncesi 2018 yılının değerlendirmesi ile 2019 yılı hedefleri belirlenirken çalışanlar uzman eğitmenler tarafından eğitilerek şirketin başarı prensipleri konusunda donanım sahibi oldu.  

Başarı gösteren çalışanlara plaket takdiminin yapıldığı programda konuşan Nadir Avcan Şirketler Grubu CEO su Temel Peker, 2018 yılının zor bir olduğunu ancak buna rağmen şirket olarak önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Şuanda Konya ve ilçelerinde olmak üzere toplamda 13 akaryakıt istasyonları olduklarını söyleyen Peker, “Zor dediğimiz yılda bile yatırımlarımızı sürdürdük. İstasyon sayısını arttırarak istihdama katkı sağladık. Bünyemizde 450 çalışanımız bulunuyor. Dolayısıyla çalışanlarımızı şirketimizin başarı prensipleri doğrultusunda eğitmek ve bilgilendirmek bizim görevimiz. Bu nedenle eğitim programlarımız devam ediyor. Amacımız çok daha iyi hizmet için, daha yetişmiş, kalifiyeli insan kaynağına yatırımı yapmaktır. Bizler çalışanlarımızla birlikte geliştik, birlikte başardık ve birlikte daha güçlüyüz. Bu başarı çalışanlarımızındır” dedi.

2019 yılı için hedeflerin belirlendiği ancak bunların yıl içindeki gelişmeler doğrultusunda yatırıma alınacağını ifade eden CEO Peker, “1997 yılında kurulan bir şirket olarak önce akaryakıt ile başladık. Sonrasında ise ‘akaryakıt ve fazlası’ diyerek, tarım, inşaat, lojistik, bims ve sigorta alanında yatırımlarımızı sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktaya bakıldığında önemli bir mesafe almış görünüyoruz. Bunu devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018 yılı gerçekten zor bir yıldı. Ancak biz bu zor yılda 3 petrol istasyonu açtık. İşçi çıkarmadık aksine istihdama katkı sağladık. Çünkü biz kriz dönemlerinin fırsat dönemleri olduğunu biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. İnşallah 2019 yılında her şey çok daha güzel olur. Bizim şirket olarak bu yıl yatırım programımız yıl içindeki gelişmelere göre şekillenecek. Özellikle önümüzde bir seçim var ve sonucunu görmek istiyoruz. Dolayısıyla buna göre daha net ifadeler kullanabiliriz. Çünkü bizler hem perakendede hem de toptanda akaryakıtta öncü olmayı ve bu yolda uzmanlaşmayı hedef edinmiş bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.  Gece, canlı müzik ve pasta kesimi ile devam etti.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum