Binayı Ateşe Verdi Çatıya Çıkıp, ‘ben Yaktım’ Dedi

Binayı Ateşe Verdi Çatıya Çıkıp, ‘ben Yaktım’ Dedi

Beşiktaş’ta bir binada yangın çıkaran şahıs, yan binanın çatısına çıkarak, ‘Ben yaktım’ diye bağırmaya başladı. Yangın paniğe neden oldu. Sokaktakiler çatıdaki şahsa taş atarak tepki gösterdi.Olay Beşiktaş Çarşı’da bir...

Beşiktaş’ta bir binada yangın çıkaran şahıs, yan binanın çatısına çıkarak, ‘Ben yaktım’ diye bağırmaya başladı. Yangın paniğe neden oldu. Sokaktakiler çatıdaki şahsa taş atarak tepki gösterdi.

Olay Beşiktaş Çarşı’da bir ara sokakta yaşandı. Bir binadan dumanlar yükselmeye başlayınca olay, hemen itfaiye ekiplerine bildirildi. Bu sırada çevrede panik yaşandı. İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yangına müdahale eden itfaiyeciler sokaklar dar olduğu için zaman zaman güçlük yaşadı. Yangın söndürme çalışmaları sürerken, çatıya çıkan bir şahıs, ‘Binayı ben yaktım’ diye bağırmaya başladı. Akli dengesinin bozuk ve engelli olduğu öğrenilen şahıs intihara teşebbüs etti. Bu sırada sokaktaki vatandaşlar da çatıdaki şahsa tepki gösterdi. ‘Atla’ diye bağıran bazı vatandaşların, çatıdaki şahsa zaman zaman taş attığı görüldü. Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Taş atan şahısları uzaklaştırmaya çalışan polisler, sokak girişlerine güvenlik şeridi çekti. Binada çıkan yangını görünce olay yerine geldiğini söyleyen vatandaşlar, şahsın uyuşturucu kullanmış olabileceğini belirtti. Polislerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.