Binali Yıldırım, Kardeşinin Tweet’ine Tepki Gösterdi

Binali Yıldırım, Kardeşinin Tweet’ine Tepki Gösterdi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın, Okmeydanı’nda çıkan olaylarda bir kişinin ölmesi sonucu attığı Tweet’e tepki gösterdi. AKP...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın, Okmeydanı’nda çıkan olaylarda bir kişinin ölmesi sonucu attığı Tweet’e tepki gösterdi.

AKP İzmir milletvekili de olan Binali Yıldırım, kardeşinin sosyal medyada yer alan mesajının kendisi tarafından asla kabul edilemeyeceğini belirterek, “Sosyal medyada yer alan mesajlar benim tarafımdan asla kabul edilemez. Biz daima 77 milyonun birlik ve kardeşliğini savunduk. Türkiye’de yaşayan herkesin birlik ve beraberliğini savunmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vesile ile dün hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve metanet dilerim.” dedi.

İlhami Yıldırım, Okmeydanı’nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un vurulmasının ardından, “Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!” şeklinde Tweet atmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.