BİM, İçeri Çumrada ilk şubesini açtı

BİM, İçeri Çumrada ilk şubesini açtı

Türkiye genelinde 3 bin 550 civarında mağazaya ulaşan ve her geçen gün büyüyen BİM, Konya merkezin yanı sıra ilçelerde de her geçen gün yatırımlarını artırıyor

Türkiye genelinde 3 bin 550 civarında mağazaya ulaşan ve her geçen gün büyüyen BİM, Konya merkezin yanı sıra ilçelerde de her geçen gün yatırımlarını artırıyor. BİM kalitesini ve hizmetini Konya ve ilçelerinde tüketicilere yaşatan BİM, Çumra’da üçüncü, İçeri Çumra’da ise ilk şubesini dün düzenlendiği törenle hizmete açtı.

"Toptan fiyatına perakende satış" sloganıyla Türkiye genelinde hizmet veren ve Konyalı işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BİM Marketler Zinciri, İçeri Çumra’da açtığı şubesiyle Konya bölge olarak 128 şube sayısına ulaştı. Çok sayıda İçeri Çumralı vatandaşın katıldığı açılışa İçeri Çumra Belediye Başkanı Mehmet Kınalı, BİM Konya Bölge Müdürü Şerafettin Kocaoğlu ve BİM yöneticileri ile çalışanları katıldı. Okunan Kur’an ve yapılan duadan sonra gerçekleşen kurdele kesiminin ardından vatandaşlar BİM mağazasına akın ederken açılışa özel indirimden faydalanmak için birbirleri ile yarıştı. Açılış sonrası konuşan ve BİM’in İçeri Çumra için önemli bir yatırım olduğunu söyleyen İçeri Çumra Belediye Başkanı Mehmet Kınalı, bu açılıştan dolayı BİM yönetimine teşekkür ederek “Ulusal bir marka olarak tüm yurtta hizmet veren BİM’in, İçeri Çumra’da da olması bizleri mutlu ediyor. Çünkü vatandaşlarımız her şeyin en iyisine kalitelisine layık. Bunun için BİM’in beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. BİM Konya Bölge Müdürü Şerafettin Kocaoğlu ise, İçeri Çumra mağazasının bölge halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak yatırımların devam edeceğinin altını çizdi. Türkiye genelinde 3 bin 550 civarındaki mağaza sayısı ile hizmet veren BİM, İçeri Çumra’dan sonra Ramazan başlangıcına kadar Konya’da 3 Beyşehir’de ise 1 mağaza açılışı gerçekleştirecek. Konya’da Başak Caddesi ile Gödene TOKİ’de mağazalar açacak olan BİM Beyşehir’de de bir mağaza daha açmış olacak.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.