Bilinçli nesiller yetişecek

Bilinçli nesiller yetişecek

AGD Konya Şubesi iftar yemeğinde bir araya geldi. İftardan sonra konuşan AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, "Gelecekte İslam davasına sadık çıkacak nesiller yetiştirmeyi başaracağız" dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen iftar programına Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Bölge Başkanları Bekir Bilgiç, Yusuf Taşdemir, Yusuf Güneş, Bahri Kırışık, Mehmet Demirel, Rauf Büyüktermiyeci, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, Saadet Partisi Yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda davetli katıldı.

AGD ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK OLDU

İftar programında konuşan AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, kendilerinin kardeşler topluluğu olduğunu dile getirdi.  “AGD olarak sizleri davet ettik ve sizlerde koşa koşa geldiniz” diyen Korkmaz,  “İyi ki geldiniz. Böyle sıcak bir ortamda birlikte iftar yapmak nasip oldu. Allah'a hamd olsun. AGD denilince sizlerle ve bütün topluluklarla paylaşmış olduğum üç programdan bahsetmek istiyorum. Lise çağındaki bütün kardeşlerimize davet göndererek onları 57. Alay'da sabah namazında buluşturduk. On binlerce gencimiz, bu programa katıldı. Basit gibi geliyor ama önemli bir organizasyondu. Gençlerimiz, kendi imkan ve harçlıkları ile atalarının, dedelerinin mekanına gittiler. Fakat hiçbir zaman yaptıklarımız ile yetinmedik. AGD'nin en üstün vasıflarından biri de budur.  Diyarbakır Ulu Cami'de ve Kapalı Spor Salonunda bu gençleri yine bir araya getirdik. Hem batıda hem de doğuda bir araya geldik. Ayasofya'da sabah namazı kılmak bu gençlere nasip oldu. Bu üç çalışma çok güzel bir çalışmadır” şeklinde konuştu. İftar programında konuşan AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da şunları dile getirdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayımız mübarek olsun. Alah, bu günleri en iyi şekilde geçirmeyi bize nasip etsin. Bizler AGD olarak bir emaneti yerine getirmeye çalışıyoruz. Türkiye geneli 40 milyon otuz yaşın altında ilkokul, orta okul, lise ve üniversite teşkilatında görevli kardeşlerimiz ve bunun yanında hanımlar komisyonumuz ile hep birlikte bu emaneti yaşatıyoruz. Gelecekte İslam davasına sadık çıkacak nesiller yetiştirmeyi başaracağız.” İftar programında ümmete dualar edildi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.