Biliç: Hakem Hata Yaptı, Ersan'ın Hareketi Kırmızı Kartlıktı

Biliç: Hakem Hata Yaptı, Ersan'ın Hareketi Kırmızı Kartlıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan'a Ersan tarafından yapılan faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu belirterek, "Yayıncı kuruluştan pozisyonu izledim. Dürüst söylemek gerekirse kırmızı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan'a Ersan tarafından yapılan faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu belirterek, "Yayıncı kuruluştan pozisyonu izledim. Dürüst söylemek gerekirse kırmızı kart. Hakem orada bir hata yaptı. Ersan'ın pozisyonunda hatalı bir değerlendirme yaptı." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi Balıkesirspor ise ligdeki 4. mağlubiyetini alarak ligin dibine demir attı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç, Balıkesirspor karşısında çok önemli bir üç puan aldıklarını belirterek, "Büyük hedeflere oynarken bu maçlar çok önemlidir. Yanlış anlaşılmasın böyle küçük deplasmanlar bazen çok zor geçer. Bazen siz fark etmeden puanlar elinizden kayıp gider. Galatasaray burada bu durumu yaşamıştı. Rakip böyle oynarsa bu deplasmanlar daha da zor hale gelir. Perşembe günü oynadığımız maçtan sonra burada oynamak bizim için biraz zordu. Çok yorucu bir maç yaptık. Fiziksel ve psikolojik anlamda çok yorucu ve zor bir rakibe karşı oynadık. Daha çok oyuncuyu kullanabilmek için rotasyona gittik. Belki çok iyi bir oyun çıkaramadık ancak maçı hak ettik. Çok iyi oynamasak da sağlam oynadık. Oyunun başından beri tempoyu artırmaya çalışan ve golu arayan taraf bizdik. Balıkesirspor kalecisi gerçekten iyi kurtarışlar yaptı." dedi.

Sosa'nın sakatlığının takımdaki dengeyi bozduğunu ifade eden Biliç, maçın ikinci yarısında 4-4-2 sistemine döndüklerini aktardı. Balıkesirspor'un ikinci yarıda pozisyon üretemediğini belirterek, "İyi bir kombinasyonun sonucunda da golü bulduk. 1-0 her zaman tehlikeli bir skordur. İkinci golü bulabileceğimiz bazı pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. Fakat çok değerli bir üç puan aldık." ifadelerini kullandı.

Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan'a Ersan tarafından yapılan faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu belirten Slaven Biliç, "Yayıncı kuruluştan pozisyonu izledim. Dürüst söylemek gerekirse kırmızı kart. Hakem orada bir hata yaptı. Hakem bence bugün çok az hata yaptı. Ersan'ın pozisyonunda hatalı bir değerlendirme yaptı. Burası parlamento ya da meclis değil. Ben de karar mercii değilim. Beşiktaş lehine bir hata oldu diye bunu sürekli dilendirmek de doğru değil. Bugün kırmızı kart görmediyse hem Ersan şanslıydı hem de takım olarak biz şanslıydık." değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise maçın ilk yarısında dengeli bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. İkinci yarıda kazanma adına hamleler yaptıklarını belirterek, "Sonuç olarak kaybettik. Çok üzgünüz. Beşiktaş'ın hiç bir hakeme ihtiyacı yok. Hakemin verdiği bütün kararlarda tartışmalı pozisyonlar vardı. Hakem için şansız bir akşamdı. Sercan'ı pozisyonda kim yakalayabilir? diye sordum. 'Asayiş şube yakalayabilir' dediler. Ne yazık ki şuanda puanımız yok. Daha fazla çalışmamız gerekecek." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.