Bileğine sert darbe alan Neymar topalladı!

Bileğine sert darbe alan Neymar topalladı!

Dün Atletico Madrid maçında bileğine çok sert bir darbe alan Neymar'ın topallayarak yürüdüğü ve acı çektiği görüldü.

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, 16-18 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak International Royal Cup 2015 etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'a geldi. Dün Atletico Madrid maçında bileğine çok sert bir darbe alan Neymar'ın topallayarak yürüdüğü ve acı çektiği görüldü. Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Neymar, İstanbul'a geldi.

16-18 Ocak tarihlerinde yapılacak "International Royal Cup 2015” turnuvası, Beşiktaş, Galatasaray, River Plate ve Neymar'ın sahibi olduğu Instituto Projeto Neymar JR takımlarını Alanya Oba Stadyumu’nda bir araya getirecek.

Neymar da bu önemli turnuvada yer almak için bugün İstanbul'a geldi.

NEYMAR ENSTİTÜ, YOKSUL VE ENGELLİ ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR PROJE
Alanya'daki turnuvanın organizasyonunu gerçekleştiren Park Group Sportif Direktörü Cansel Kemiksiz, Neymar'ın  International Royal Cup'da forma giyeceğini söyledi.

International Royal Cup'da Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Arjantin'den River Plate ve Neymar’ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında altyapılarda oynadığı dönemdeki arkadaşlarından oluşan Neymar Institü takımının mücadele edeceğini belirten Kemiksiz, "Neymar Enstitü, Neymar’ın yoksul ve engelli çocuklara yönelik oluşturduğu bir sorumluluk projesi. Çocuklar sokaktan alınıp kurulan tesislerde spor eğitimi verilerek kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılmaktadır. Neymar Enstitü takımı, Neymar’ın çocukluk yıllarında altyapılarda birlikte forma giydiği, bugün Brezilya 1 ve 2. Lig'lerinde profesyonel futbol oynayan arkadaşlarından oluşuyor" dedi.

Neymar’ın, ailesini ve akrabalarını daha önceden Antalya'ya gönderdiğini belirten Kemiksiz, şunları kaydetti:
"Neymar’ın kuzeni, teyzesi, babası ve bazı arkadaşları Neymar’ın geldiğinde kalacağı Manavgat Evrenseki bölgesinde bulunan Sansimar Otel'de kalıyor. Neymar annesi ve kız kardeşiyle birlikte Barcelona için uygun olan tarihte Manavgat’a Sansimar Otel'e gelecek."

Bu arada dün Atletico Madrid ile dün oynadıkları maçta Gimenez'den aldığı darbe sonucu bileğinden sakatlanan Neymar'ın, topallayarak yürüdüğü görüldü.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.