Bileği bükülmüyor

Bileği bükülmüyor

Torku Konyaspor bu sezon iç sahada oynadığı 7 maçta sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip en fazla golü de yine evindeki maçlarda attı

Spor Toto  Süper Ligde  14. Hafta geride kalırken Torku Konyaspor  topladığı 23 puanla haftayı 7. sırada tamamladı.  Yeşil-beyazlı ekip bu puanların 14’ünü iç sahada oynadığı karşılaşmalarda topladı.

SADECE BİR YENİLGİ ALDI

Torku Konyaspor  iç sahada 7 karşılaşma oynarken bu maçlardan sadece birinde yenilgi yüzü gördü.  Yeşil-beyazlı ekip bu yenilgiyi ise sezonun 3. haftasında oynadığı Galatasaray karşısında  4-1’lik skorla aldı. Bu maçın ardından sahasında yenilmeyen Torku Konyaspor 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alarak 14 puan topladı.

EN FAZLA GOLÜ EVİNDE ATTI

Evinde maç kaybetmeyen Torku Konyaspor rakiplerine karşı en fazla golü de yine iç saha maçlarında attı. Torku Arena’da 7 maça  çıkan yeşil-beyazlı ekip  7 maçta 12 gol attı.  İç sahada oynadığı son iki maçta 6 gol atan Kartal bu sezon en fazla gol attığı maçları da yine evinde oynadı. Eskişehir maçında  bu sezon ilk kez 3 gol birden atan Torku Konyaspor ikinci 3 gollü galibiyetini ise yine evinde Antalyaspor’a karşı aldı. Yeşil-beyazlı ekip diğer galibiyetlerini ise 2-0’lık Mersin İdmanyurdu ve 2-1’lik Gaziantepspor maçlarıyla aldı. Sezonun ilk maçında Akhisar’la 1-1 berabere kalan Kartal’ın  iç sahada gol atamadığı tek karşılaşma ise 0-0 biten Gençlerbirliği maçı oldu.

DIŞ SAHADA 9 PUAN TOPLADI  

Torku Konyaspor iç saha performansı ile rakiplerine göz dağı verirken dış saha karnesi ise ortada bir görüntü çiziyor. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda 7 karşılaşma oynarken bu maçlardan 2 yenilgi 3 beraberlik 2 de galibiyet aldı. Fenerbahçe ve  Başakşehir’e deplasmanda yenilen Torku Konyaspor   Osmanlı ve Trabzonspor’u ise  yenmeyi başardı. Kartal  Sivasspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarından 0-0 beraberlikle ayrılırken Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.  Torku Konyaspor 7 maçta 5 gol atıp 8 gol yedi. Kartal en farklı deplasman yenilgisini ise Medipol başakşehir karşısında  4-0’lık skorla aldı

FERHAT TÜRKOĞLU

         

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum