Bildiriyi imzalayan hocaya, tehdit

Bildiriyi imzalayan hocaya, tehdit

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nezir Akyeşilmen, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin bildirisine verdiği destek ile tepkileri üzerine çekmiş, daha sonra da imzasını

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nezir Akyeşilmen, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin bildirisine verdiği destek ile tepkileri üzerine çekmiş, daha sonra da imzasını geri çektiğini bildirmişti.

hocaya-tepki.20160115135437.jpg

Büyük tepki gören akademisyen bildirisine verdiği imzanın ardından Akyeşilmen’e görev yaptığı üniversitenin öğrencileri tarafından da büyük tepki gösteriliyor. Selçuk Üniversitesi Ülkücüleri olarak kendini lanse eden bir grup öğrenci, Doç. Dr. Nezir Akyeşilmen’in odasının duvarına "Şerefi Şanı Büyük Türk Topraklarında Senin Gibi Hainlere Yer yok. Selçuk’u Sana Dar Edeceğiz" yazılı bir kağıt yapıştırıp, üstü kapalı tehdit ettiler. Bundan sonraki süreçte neler olacağı ise üniversitede merak uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.