Bıçaksız lazerle göz tedavisi çok kolay

Bıçaksız lazerle göz tedavisi çok kolay

Dünya teknolojisinde gelinen son nokta intralase (bıçaksız lazer) yöntemiyle artık çok kısa zamanda göz kusurlarınızdan kurtulmak mümkün. Yenilikçi lazer teknolojisi intralase (bıçaksız lazer) kişiye özel olarak uygulanıyor.


Özel Konya Göz Merkezi dünya teknolojisinde en son nokta olan intralase (bıçaksız lazer) yöntemini Konya’da uyguluyor.
Özel Konya Göz Merkezi’nden Opr. Dr. Fikret Uçar, artık intralase (bıçaksız lazer) yönteminin dünyada kabul gördüğünü ve Türkiye’de de son derece güvenli olarak yapıldığını belirtti. Uçar şunları söyledi: “Intralese yönteminde kullanılan teknoloji son derece güvenilirdir. NASA ve Amerikan Ordusu, astronot ve hava kuvvetleri pilotlarının intralase (bıçaksız lazer) tedavisi olabilmesi için onay vermiştir. Bu onay intralase (bıçaksız lazer)  yönteminin astronot ve pilot gibi mesleki olarak olağanüstü doğa koşullarına maruz kalan, çok güçlü ve özel görme kabiliyetine sahip olması gereken kişilerde dahi en iyi sonucu verdiğini göstermektedir. Ayrıca Türkiye’de bilgi ve teknoloji birikimi birçok ülkeden daha ileride. Lazerle göz kusurlarının tedavisi artık çok yaygın, üstelik kısa süreli ve ucuz. İntralase (bıçaksız lazer) yöntemiyle birkaç dakika içinde yapılan ameliyatlarla, yüzlerce kişi, gözlük ve lens kullanmadan iyi bir görme seviyesine ulaşıyor. Bu yöntemle miyoplar, belli derecelere kadar hipermetrop ve astigmatlar da düzeltiliyor.”
Dr. Fikret Uçar, bıçaksız lazer tedavisini olabilecek kişileri de şöyle sıraladı: “18 yaşın üzerinde olup gözlük yada lens kullananlar. Gözlerinde herhangi başka bir hastalık bulunmayanlar. Diyabet, romatizma gibi sistemik hastalığı olmayanlar. İleri teknoloji ürünü sistemler ile yapılacak 10-11 ayrı tetkik sonrası göz yapısı uygun bulunan kişiler.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.