Beyşehir’de Ulaşıma Yeni Otobüsler

Beyşehir’de Ulaşıma Yeni Otobüsler

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda kullanılmak üzere Beyşehir ilçesinin dış mahallelerine yönelik olarak tahsis edilen belediye otobüslerine yenileri eklendi.Beyşehir Belediye Başkanı Mur...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda kullanılmak üzere Beyşehir ilçesinin dış mahallelerine yönelik olarak tahsis edilen belediye otobüslerine yenileri eklendi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte ilçeye gelen iki yeni belediye otobüsünü otogarda inceledi. Özaltun, yaptığı açıklamada, dış mahallelerde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçerek Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan ulaşımla ilgili bir takım isteklerde bulunduklarını belirterek, “Daha önce de olduğu gibi Büyükşehir Belediyemiz bu taleplerimizi yerine getirerek 2 yeni otobüsü daha ilçemize gönderdi. Otobüsler, ilçeye bağlı Yeşildağ, Emen ve Sevindik mahalleleri hattında ring yapacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığımız, talebimiz olan yeni otobüslerden ilçemize göndermeye başladı ve bunun devamı da geliyor. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere Daire Başkanlığımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.