Beyşehir’de galibiyet hesapları

Beyşehir’de galibiyet hesapları

Ligin bitimine iki hafta sahasında kümede kalma mücadelesi veren Bozkır Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Beyşehir Belediyespor, taraftarı önünde oynayacağı son maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Özellikle ligin ikinci yarısında istediği sonuçları alamayan ve Pazar günü ateş hattındaki Bozkır Gençlerbirliği’ni 75’nci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda konuk edecek olan Mavi-Beyazlı ekip ligin son haftasında ise Konya’da Sanayispor’la karşı karşıya gelecek. Geride kalan 20 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik elde eden ve rakiplerine 9 kez mağlup olan Martılar 25 puanla 7. sırada yer alıyor.

Öte yandan Süper Grup’ta ligden çekilen Tuzlukçu Belediyespor’un ardından küme düşecek ikinci takım önümüzdeki günlerde belli olacak. Bozkır G.Birliği ile Karapınar Belediyespor arasındaki krtik maçın sonucunun belli olması ve devamında iki tarafın yapacağı maçlarda alacağı sonuçlar da kümede kalan takımın hangisi olacağı konusunda belirleyici bir unsur olacak. Süper Grup’ta bu hafta sonu oynanacak müsabakaların programı şöyle: Karapınar Belediyespor-Sanayispor, Ereğlispor-Muhasebe Gençler, Sarayönü Belediyespor-Medaş Tek Meramspor, Ç.Çumra Belediyespor-Selçuklu Belediyespor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.