Beyşehir'de 11.11.2011 saat 11.11'de nikah

Beyşehir'de 11.11.2011 saat 11.11'de nikah

Beyşehir ilçesinde bir çift 11.11.2011 günü saat 11.11'de evliliğe imza attı

Beyşehirli Rukiye Canıtez ile Sarayönülü Mehmet Esen çifti, birçok çift gibi bugün 11.11.2011 tarihinde nikah merasimi modasına uyarak soluğu nikah dairesinde aldı. Görücü usulüyle tanışan ve ailelerinin evlenmelerine rıza gösterdiği turizm sektöründe elektrik teknik şefi olarak görev yapan 32 yaşındaki Mehmet Esen ile 22 yaşındaki Rukiye Canıtez, nikah merasimi ile dünyaevine girdi.
Beyşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan nikah merasimine, nikahı kıymak için gelen Belediye Başkanı İzzet Taşcı, genç çift, nikah şahitleri ve yakınları katıldı. Belediye Başkanı İzzet Taşcı, nikahtan önce yaptığı konuşmada, 11.11.2011 günü saat 11.11'de Canıtez ve Esen ailelerinin evlatlarının nikah merasimleri için bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Evet çok özel bir gün, çok özel bir an, özel bir tarih. Bu tarih, her kula nasip olmaz, sizleri tebrik ediyorum. Allah mesut etsin. Başbakanımızın nasihatını da unutmayın. Bu memlekete inşallah hayırlı evlatlar vermek size nasip olur. Allah mutlu etsin" dedikten sonra, genç çiftten "evet" cevabı almak için sorusunu yöneltti. Çiftten "evet" cevabını duyduktan sonra atılan imzaların ardından evlilik cüzdanını Taşcı, geline vererek çifti tebrik etti. 
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, 11.11.2011 tarihinde resmi nikah başvurusu için Beyşehir Belediyesi Nikah Memurluğu'na çok sayıda çiftin başvuruda bulunduğunu ancak saat 11.11de nikahın ise Rukiye ve Mehmet çiftine nasip olduğunu belirtti.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.