BEYHUDER, İstanbulda buluşturdu

BEYHUDER, İstanbulda buluşturdu

Beyşehir-Hüyük-Derebucak çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER) tarafından iftar yemeği düzenlendi

Beyşehir-Hüyük-Derebucak çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER) tarafından iftar yemeği düzenlendi. İstanbul’da Florya Sosyal Tesisleri Kır Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da katıldı. Ramazan Ayının manevi havasını teneffüs etmek ve birlik beraberliği devam ettirmek için düzenlenen iftar yemeğinde konuşan dernek başkanı Zafer Ünüvar katılımcılara teşekkür etti.

 

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’nın yanı sıra Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, bazı belde belediye başkanları, İstanbul’da ki dernek yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri, siyasiler ve işadamları katıldı.

 

Yemekte konuşan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı “İstanbul’da ki hemşerilerimizle böyle manevi duyguların yoğun olduğu bir akşamda birlikte olmaktan son derece mutluyum” dedi. Her zaman dernek üyeleri ile iletişim halinde Beyşehir Gölü havzası için karşılıklı fikir alış verişinde de bulunduklarını belirten Başkan Taşcı, “Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” temennisinde bulundu.

 

Program yapılan konuşmaların ardından son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.