Besin destekleri alanında işbirliği

Besin destekleri alanında işbirliği

Zade Vital & Memorial buluşmasının ilki Memorial Şişli Hastanesi’ndeki Üroloji Kliniği hekimleri ile gerçekleştirildi.

 Zade Vital ve Memorial Sağlık Grubu hekimleri toplum sağlığı için doğal besin desteklerinin önemini konuştu.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası olarak, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde, toplum sağlığına destek sağlayacak ürünler geliştiren ve üreten Zade Vital, bu alandaki bilimsel çalışmalarını Memorial Hastanesi hekimleri ile paylaştı.  Zade Vital & Memorial buluşmasının ilki Memorial Şişli Hastanesi’ndeki Üroloji Kliniği hekimleri ile gerçekleştirildi. Halkımızın sağlık düzeyini yükseltmek, tedavi maliyetlerini düşürmeye destek olmak amacıyla, sağlık alanında Ar-Ge yatırımı yapan ve inovatif ürünler geliştiren Zade Vital, ülkemizin sağlık geleceği adına gerçekleştirdiği önemli çalışmaları aktarmak üzere, Memorial Sağlık Grubu hekimleri ile bir araya geldi.

Ülkemizin etkinlikleri bilimsel olarak kanıtlanmış değerli bitki, meyve ve tohumlarını dünya standartlarında besin desteği haline getiren Zade Vital bu alandaki son gelişmeleri ve ürünlerin kullanım alanlarını Memorial Şişli Üroloji Kliniği hekimleri ile paylaştı.

DOĞAL ÜRÜNLER HEKİMLERLE PAYLAŞILDI

Besin destekleri alanında öncelikle ülkemizde yetişen bitki ve meyvelerden,  hekim ve eczacıların güvenle önerebileceği ürünler geliştiren ve üreten Zade Vital toplantıda, Cold Press yöntemi ile yüzde 100 doğal olarak üretilen kabak çekirdeği yağı, yer fıstığı yağı, çörek oyu yağı, rüşeym yağı gibi ürünlerle ilgili bilimsel bulguları hekimlerle paylaştı. Memorial Sağlık Grubu hekimlerinin de katılımıyla doğal besin destekleri alanında zengin bir paylaşım platformu haline gelen toplantıda,  ülkemizde de her geçen gün artan “wellness/ sağlıklı olma” trendi doğrultusunda, doğal besin desteklerine ilginin her geçen gün arttığı ve bu alanda  topluma doğru ürün sunmanın gerekliliği bir kez daha vurgulandı.

Bitkisel yağ üretimi alanında dünyanın önde gelen kurumları arasında yer alan Helvacızade Grubu tarafından, topluma içeriğinden emin olunan doğru besin destekleri sunma hedefiyle sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı Zade Vital, Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde, bugün 9 yıla ulaşan ürün AR&GE çalışması sonucu geliştirildi. Geleneksel bitkisel tıbbi ürünler alanında bilimsel bir altyapı oluşturan Zade Vital serisi’nde toplumun farklı yaş grubu ve kesimlerine yönelik 67 farklı ürün ve 384 farklı form yer alıyor. Tüm Zade Vital ürünler, Konya’daki Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri’nde uluslararası Good Manufacturing Practices (İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.