Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri, Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunmak için düzenlenen yemekte biraraya geldi. Toplantının ikincisi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.İlki, futbol takımının...

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri, Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunmak için düzenlenen yemekte biraraya geldi. Toplantının ikincisi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İlki, futbol takımının Almanya’da yaptığı kampta düzenlenen toplantının ikincisinde; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar ile yazılı ve görsel medyadan birçok basın mensubu yer aldı.

Sıcak bir ortamda düzenlenen toplantıda yönetim kurulu üyeleri, medya konusunda görüşlerini dile getirip basın mensuplarının isteklerini dinledi. Etkinlik, yemek sonrası toplu halde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.