Beşiktaş'a Senegal'den Kötü Haber

Beşiktaş'a Senegal'den Kötü Haber

Senegal Milli Takım kampında bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Demba Ba, antrenmanda sakatlandı. Golcü futbolcunun 15 gün sahalardan uzak kalacağı iddia edildi. Ülkesi Senegal'in 2015 Afrika Uluslar Kupası elemeleri kapsamında oynayacağı...

Senegal Milli Takım kampında bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Demba Ba, antrenmanda sakatlandı. Golcü futbolcunun 15 gün sahalardan uzak kalacağı iddia edildi.

Ülkesi Senegal'in 2015 Afrika Uluslar Kupası elemeleri kapsamında oynayacağı Tunus maçı için milli takıma davet edilen Beşiktaş'ın golcüsü Demba Ba, antrenmanda sakatlandığı ve 15 gün takımdan ayrı kalacağı iddia edildi. Sporx'in habere göre, antrenmanda ayak bileğine bir darbe alan Demba Ba'nın çekilen MR sonrasında Tunus karşısında oynamasının düşük ihtimal olduğu duyuruldu. Haberi, teknik direktör Alain Giresse basın mensuplarıyla da paylaştı.

Demba Ba'nın milli takımda tedavisine başlandığı belirtildi.

BAĞDAT CADDESİ'NDE TARAFTARLARLA BULUŞMA

Bu arada Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek'in, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda taraftarlarla buluşacağı belirtildi.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yıldız futbolcularımız Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek, 13 Ekim 2014 Pazartesi günü, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'ndan alacağınız ürünleri imzalamak için saat 13.30'da taraftarlarımız ile mağazamızda buluşacak. Tüm Beşiktaşlıları Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'na bekliyoruz." denildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.