Beşiktaş'a derbi öncesı şok

Beşiktaş'a derbi öncesı şok

Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdüren Uğur Boral paniği yaşanıyor.

Siyah-beyazlı takımın son yaptığı antrenmanda sol dizi şişen Uğur Boral'ın tedavisine başlanırken Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Dizindeki şiş inmeyen tecrübeli futbolcunun ağrılarının da bulunduğu öğrenilirken İsmail Köybaşı'nın sakatlığı yüzünden alternatifi bulunmayan teknik direktör Samet Aybaba'nın antrenmanlarda Ersan Gülüm ile Escude'yi denediği öğrenildi. Bir yandan Uğur Boral'ın durumuna takip eden teknik direktör Samet Aybaba'nın, takım içinde sol bek oynayacak iki isimden Escude ve Ersan Gülüm'ün üzerinde durduğu öğrenildi.

Son haftalarda gol yollarında sıkıntı çeken Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Almeida takımla birlikte çalışmalara başlarken, samet aybaba'nın Fenerbahçe derbisinde Manuel Fernandes'i forvete daha yakın oynatacağı bildirildi. Kadrosunda forvet oyuncuları Hugo Almeida, Batuhan Karadeniz ve Mustafa Pektemek'i bulunduran siyah-beyazlı takım, sezon başından beri bu oyunculardan yeterince yararlanamadı.

Ligde şu ana dek 12 gol atarak, lider Galatasaray'ın ardından en golcü ikinci takım durumunda bulunan Beşiktaş'ta bu gollerin sadece 2'si forvet oyuncularından geldi.
Forvette yer alan oyuncular arasında sadece Portekizli oyuncu Hugo Almeida, şu ana dek gol sevinci yaşama başarısı gösterdi.

Lig Tv'nin verdiği bilgilere göre ; Sezonun ilk maçı olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımının beraberlik golünü kaydeden Almeida, daha sonra takımdan ayrılma yönünde girişimlerde bulunduğu için 2 maçı kaçırdı. Beşiktaş'ın 3-2 mağlup olduğu Gaziantepspor mücadelesinde 1 gol daha atan Portekizli oyuncu, oynadığı 4 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Öte yandan genç futbolcu Muhammed Demirci'nin leğen kemiğinde kırık olduğu ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.