Beşiktaş son maçına çıkıyor

Beşiktaş son maçına çıkıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon evindeki son maçını yarın Eskişehirspor ile yapacak

Ligin son haftasında Gaziantep deplasmanına gidecek siyah-beyazlılar, yarınki Eskişehirspor maçıyla İstanbul'daki taraftarlarının önüne son kez çıkacak.

Kötü geçirdiği lig maratonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak gelecek sezon için Avrupa biletini cebine koyan Beşiktaş, iç sahada oldukça başarısız bir performans sergiledi.

DOLMABAHÇE'DE 7 GALİBİYET

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bu sezon ev sahibi takım sıfatıyla 16 maça çıkarken, bunlardan sadece 7'sini kazanabildi.

Evinde 5 kez berabere kalan, 4 kez de yenilen siyah-beyazlılar 26 puan toplarken, 32 gol atıp, kalesinde 23 gol gördü.

Gaziantepspor maçını cezası nedeniyle Antalya'da seyircisiz oynayan ''Kara Kartallar''ın evindeki maçlarda en golcü ismi 7 golle, vedaya hazırlanan Bobo oldu.

22 PUAN YİTİRDİ

İç sahada 26 puan toplayabilen, büyük taraftar desteğine rağmen toplam 22 puan yitirerek zirve yarışından erken kopan siyah-beyazlılar, ev sahibi takım avantajını hiç de iyi kullanamadı.

Bu sezon Fiyapı İnönü Stadı'ndaki ilk lig maçı olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-0 mağlubiyet dışında diğer 15 lig maçında da en az 1 gol atan Beşiktaş, buna karşın iç sahada sadece 3 maçta kalesini gole kapatabildi.

Dolmabahçe'deki son maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenen ''Kara Kartallar'', Ziraat Türkiye Kupası'nın moraliyle çıkacağı İstanbul'daki son randevuda, Eskişehirspor maçında taraftarlarına 3 puan armağan etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.