Beşiktaş Mogaz: 24 - Kıf Kolding Kobenhavn: 33

Beşiktaş Mogaz: 24 - Kıf Kolding Kobenhavn: 33

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci maçında Danimarka temsilcisi KIF Kolding Kobenhavn’e 33-24 mağlup oldu.İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve siyah - beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği...

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci maçında Danimarka temsilcisi KIF Kolding Kobenhavn’e 33-24 mağlup oldu.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve siyah - beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede Beşiktaş, maçın ilk yarısını 15-11 geride tamamladı. İkinci yarıda ise ilk 5 dakikada gol bulmakta zorlanan Beşiktaş, daha sonra hücumda ikinci yarının ilk dakikalarında daha etkili olan rakibi karşısında Ramazan ile pozisyonlar buldu ve farkı 6 sayıya indirdi. Siyah - beyazlı takım daha sonraki hücum ataklarından eli boş döndü ve son dakikalarda bulduğu pozisyonları da değerlendiremeyince salondan 33-24 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş Kulübü, hentbolda tüm maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynamak istemiş, fakat salonun bazı maç günlerde dolu ve günlük kirasının yüksek olmasından dolayı sadece ilk maç için anlaşma sağlayabilmişti. Yaşanan bu süreçte Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise takımı salon durumundan dolayı Şampiyonlar Ligi'nden çekebileceği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Beşiktaş, kalan 4 iç saha maçını maliyet açısından çok daha uygun bulduğu, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Salonu'nda yapacak. Yaklaşık 5 bin kişi kapasiteli salonda yapılacak maçların programı ise şöyle:

16.10.2014 Beşiktaş Mogaz - SG Flensburg-Handewitt

16.11.2014 Beşiktaş Mogaz - Alingsas HK

29.11.2014 Beşiktaş Mogaz - Orlen Wisla Plock

22.02.2015 Beşiktaş Mogaz - Barcelona

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.