Beşiktaş, Kayseri’ye 3 Puan Umuduyla Gitti

Beşiktaş, Kayseri’ye 3 Puan Umuduyla Gitti

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Süper Lig 7. hafta son maçı için Kayseri’ye moralli ve umutlu gitti.UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında deplasmanda Partizan'ı 4-0 yenerek büyük bir moral bulan Beşiktaş, Süper Lig Süleyman Seba...

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Süper Lig 7. hafta son maçı için Kayseri’ye moralli ve umutlu gitti.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında deplasmanda Partizan'ı 4-0 yenerek büyük bir moral bulan Beşiktaş, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 7. haftasında yarın Kayseri Erciyesspor ile Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynayacağı maç için bu şehre gitti.

Siyah beyazlılar, Kayseri Erciyesspor müsabakası için 20 kişilik bir oyuncu kadrosuyla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Kayseri’ye gitti. Başkanlığını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar’ın yaptığı kafileye teknik direktör Slaven Bilic, şu futbolcuları dahil etti:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Demba Ba.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.