Berberleri Taşıyan Otobüs Şarampole Devrildi: 13 Ölü, 31 Yaralı

Berberleri Taşıyan Otobüs Şarampole Devrildi: 13 Ölü, 31 Yaralı

Afyonkarahisarlı berberleri Antalya'ya tatile götüren bir tur otobüsü, Antalya-Isparta karayolunda şarampole devrildi. Kazada, 13 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu belirtildi. Afyonkarahisar Berberler...

Afyonkarahisarlı berberleri Antalya'ya tatile götüren bir tur otobüsü, Antalya-Isparta karayolunda şarampole devrildi. Kazada, 13 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar Berberler Odası tarafından üyelerine yönelik Antalya'nın Manavgat ilçesine tur düzenlendi. Oda yönetimi ve üyelerinden oluşan 115 kişilik kafile, gece yarısı Afyonkarahisar'dan 3 otobüsle hareket etti. Sinan Doğruay yönetimindeki 03 VY 403 plakalı otobüs, saat 05.30 sıralarında Antalya'ya 50 kilometre mesafede iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, içerisinde 44 kişi bulunan otobüsün sürücünün de aralarında bulunduğu 13 kişi öldü, 31 kişi de yaralandı. Kaza yerine Antalya ve Isparta'dan çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Isparta, Burdur ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Kafiledeki diğer 2 otobüs ise Afyonkarahisar'a döndü. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu kaydedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.