Berber Ve Kuaförler Eğitimden Geçti

Berber Ve Kuaförler Eğitimden Geçti

Sivas’ta faaliyet gösteren berber ve kuaförlere yönelik olarak eğitim semineri düzenlendi.Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Berberler ve Kuaförler Odası ve Esin Güzellik Uzmanlığı işbirliği ile ge...

Sivas’ta faaliyet gösteren berber ve kuaförlere yönelik olarak eğitim semineri düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Berberler ve Kuaförler Odası ve Esin Güzellik Uzmanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim seminerinde halk arasında saç ve yumuşak doku simülasyonu ve yöntemi hakkında bilgi verildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime konuşmacı olarak Uzman Estetiysen Esin Yazıcı katıldı. Yazıcı, halk arasında saç kıran olarak da bilinen saç dökülmesi nedeniyle meydana gelen alanda saç görüntüsünü daha yoğun bir düzeye getirmek için nelerin yapılması gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi.

Berber ve kuaförlerin bu sektör için iyi olduğunu insanların kendilerini iyi hissetmek için berber ve kuaföre geldiğini dile getiren Yazıcı, saç ekiminde dünyanın çok iyi bir yerde olduğunu, ülkemizin de bu alanda ilerlediğini vurgulayarak, bu eğitimi ilk defa Sivas’ta verdiğini kaydetti.

Sivas’ta başlayan saç ve doku simülasyonu eğitimleri Tokat, Adana, Amasya illerinde de devam edeceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.