Benzine şaka gibi zam!

Benzine şaka gibi zam!

Bir saat içinde benzine hem indirim hem de zam yaparak kırılması güç bir rekora imza atan hükümet, bugün eski rekorunu kırma denemesi yaptı ancak bugün itibariyle bunda başarılı olamadı.

Akaryakıtta 3 gün önce 10 kuruş, dün ise yine 10 kuruşluk indirime giden hükümet, bugün ise 30 kuruş zam yaptı. Bu zamla hükümet hem yaptığı indirimleri geri almış, bir de üstüne 10 kuruş daha zam yapmış oldu.

2 AYRI İNDİRİMDE ÖNCE 20 KURUŞ İNDİRİM YAPTI

Akaryakıt ürünlerine ilk indirimi 19 Eykül'de yapan hükümet, bir gün sonra vatandaşı yine şaşırtı ve 10 kuruşluk bir indirim daha yaptı.

Hükümet, vatandaşın şaşkınlığı geçmeden bir gün sonra yine harekete geçti ve bu kez indirim yerine bindirim yaptı. Bir süredir üzerinde çalışılan, 'harcamaların azaltılması' ve 'gelirlerin artırılmasına' yönelik tedbir paketi çerçevesinde akaryakıta 30 kuruş zam yaptı

Ancak bu zam kararı, bu duruma antremanlı olan vatandaşı şaşırtmadı. Çünkü hükümet daha önce de bir saat içinde benzine hem indirim, hem de zam yaparak kırılması mümkün olmayan bir rekora imza atmıştı.

Yapılan 30 kuruşluk zammın ardından 20 kuruşluk indirim buharlaşırken, indirimden önceki fiyatın üzerine de 10 kuruş eklenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.