BEM-BİR-SEN'den SDS teşekkürü

BEM-BİR-SEN'den SDS teşekkürü

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri Sosyal Denge Sözleşmesine imza atan ve çalışanlarının haklarını veren Belediye Başkanlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Başkan Mehmet Büyükaslan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Belediye Başkan Yardımcılarına “SDS” teşekkür ziyaretinde bulundu. Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir Sen Konya Şube Başkanlığı yoğun ve azimli bir çalışma sonucunda 2022-2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmelerinde Konya’da Merkez ve İlçelerde olmak üzere 26 Belediye ile Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS ) imzalarını başarılı bir şekilde imzalamanın gururunu üyeleriyle birlikte yaşıyor.

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’dan sonra Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Başkan yardımcılarına Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) teşekkür ziyaretinde bulundu.

İLK ZİYARET BAŞKAN KAVUŞ'A YAPTILAR

Meram Belediyesinde ilk ziyaretini Başkan Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek başlayan Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Özçelik ve Ahmet Şenyiğit ve Meram Belediyesinde görev yapan sendika yönetim kurulu üyesi Şaban Dişli’yi makamlarında ziyaret etti

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, "2022-2023 yılı Sosyal Denge Sözleşmelerini Konya’da kar kış demeden, mevsim şartlarının bizleri zorlamasına rağmen azim ve istikrarlı bir şekilde sürdürerek tamamladık. Toplamda 2984 üyemizi kapsayan Sosyal Denge Sözleşmelerini Konyamızda 31 İlçe Belediyeden 26 sında başarı ile imzalamanın mutluluğunu üyelerimizle birlikte yaşıyoruz. Çalışanlarının ve üyelerimizin her zaman yanında olduğu (SDS)'yi imzalayarak gösteren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Başkan yardımcılarına SDS teşekkür ziyaretinde bulunduk. Meram Belediyesindeki SDS çalışmamızda işbirliği ve desteklerinden dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a teşekkür ederiz”dedi. Meram Belediye Çalışanları ise2022-2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesine İmza atan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan’a teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.