Belediye Personeli Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Belediye Personeli Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Seyhan Belediyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye tarihinde bir ilk olan törene katılım yoğun olurken, çalışanlar hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi. Kutlamalar Mustafa Kemal Atatürk...

Seyhan Belediyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye tarihinde bir ilk olan törene katılım yoğun olurken, çalışanlar hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi.

Kutlamalar Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Seyhan Belediyesi çalışanlarının büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, tüm çalışanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Başkan Karalar, " Bir birine saygılı, anlayışlı, hoşgörülü bir aile olarak birlikte büyük işler başaracağız. Değerlerimize, inançlarımıza, varlığımıza sahip çıkarak, özgürlüğümüzü, laik, demokratik, cumhuriyetimizi koruyup, kollayacağız. Bugünden itibaren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı belediyesinin fuayesinde kutlamayı gelenek haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Personelini 29 Ekim kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan konserlere davet eden Başkan Karalar, "Yarın resmi kutlamalardan sonra düzenlenecek şölene eşinizle, çocuklarınızla, ailenizle, komşularınızla birlikte bekliyorum. Bu bayram bizim, bu şölen hepimizin." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.