Belediye Meclis Üyesi Av. Nail Trak Yaşamını Yitirdi

Belediye Meclis Üyesi Av. Nail Trak Yaşamını Yitirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Silifke’nin sevilen siyasetçisi Avukatı Nail Trak(64) bir süre önce geçirdiği ameliyat sonrası verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü. Av Nail Trak, 18 yaşından bu yana Cumhuriyet Halk Partisinin...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Silifke’nin sevilen siyasetçisi Avukatı Nail Trak(64) bir süre önce geçirdiği ameliyat sonrası verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü.

Av Nail Trak, 18 yaşından bu yana Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde, parti yönetici, ilçe başkanlığı, il delegeliği, ilçe başkanlığı, milletvekilliği adayı ve son 2014 yerel seçimlerinde Silifke Belediye Başkanı aday adayı olmuştu.

CHP’nin Silifke Belediyesini kazanmasıyla birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini de yürüten Av. Nail Trak’ın ani ölümü parti camiasını, Silifkelileri ve sevenlerini yasa boğdu.

Av. Nail Trak için bugün ikindin namazına müteakip belediye binası önünde yapılacak olan törenin ardından Silifke Asri Mezarlığına defnedileceği bildirildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.